value & prices

Ken jouw waarde en maak het verschil
overPersonal finance

vol zelfvertrouwen verkopen

winst
voorop

imposter syndrome

Stop met Verstoppen en Laat Je Zien 

Wist je nog toen je droomde van het starten van je bedrijf? Je deelde het met een paar mensen om je heen en met bemoediging ging je op weg. Op weg naar de KvK om je in te schrijven. Weet je nog hoe het voelde om door de deuren naar buiten te lopen? Vol enthousiasme, spanning en goede moed. 

Nu heb je een paar keer al gekeken naar je prijzen en je twijfelt. Misschien heb je een paar keer een afwijzing ontvangen op je offerte. Of je hebt het nog helemaal niet aangeboden aan de buitenwereld? Het is nu tijd om je te laten zien en je diensten of producten aan te bieden, vind je ook niet?

 

do the math

Het Verschil tussen Hobby & Serieuze Onderneming

“Alles onder de € 20.000 is een hobby,” aldus Fauzia Radja van FM Consultancy, en ik ben het met haar eens. Het verschil zijn dus de Euro’s uit jouw onderneming. Wil je ook een serieuze onderneming en wil je zo efficiënt mogelijk werken en (meer) winst maken? Daar kan ik je bij helpen.

Samen gaan we aan de slag om financiële structuur aan te brengen in jouw diensten. ik neem je mee in het proces van prijsbepaling. We gaan aan de slag om jouw dienst of product zo efficiënt mogelijk aan te bieden tegen de juiste prijs.

Het doel is dat je na deze sessie, voor nieuwe diensten of producten in de toekomst, het zelf kan doen.

excellence instead of perfection

Mijn Streven

Ik geloof dat door de opzet van de programma’s je focus krijgt. Zo kan je doelgericht te werk gaan. Ik hou van een persoonlijke benadering. Ook na het programma hoor ik graag over voortgang en nieuwe ontwikkelingen.

Laten we samen streven naar excellentie, in plaats van perfectie.

richting

Je kan weer door en jouw plannen tot uitvoering brengen.

bewustwording

Je weet waar je staat en waar je heen wilt. Je kent jezelf weer een stuk beter.

Resultaat

De programma’s zijn gericht op resultaat. Resultaat motiveert, winst voorop!

Ondersteuning

Je krijgt tools mee om je doelen te behalen, afgestemd op jouw persoonlijke programma.

From Our Founder

Creëer het leven waar je zo naar verlangt

Door op een laagdrempelige manier kennis te geven en inzicht te delen wordt het gemakkelijker om financiën te beheren én te begrijpen. Door je kracht te gebruiken zonder je uitdaging te negeren, wordt je pas echt effectief. Zodra jij je hiervan bewust bent, gaat er een wereld voor je open.

invest in your business

De Sessies

Something else?

Andere Diensten

Rellum Company

KvK 72066512
2018-2020

Connect met Djéranie

contact@awellfinanceflow.com