Live A WISDOM EXECUTED LIMITLESS LIFE

meer dan alleen geld

A Well Finance Flow is een bureau gericht op financiën, schulden en financieel gedrag voor ondernemers en professionals. Ik help jou met meer dan alleen geld. Ik help je om efficiënt gebruik te maken van jouw kracht, zonder je uitdaging te negeren. Het is mijn missie om op een laagdrempelige manier kennis te delen en inzicht te geven over financiën, schulden en financieel gedrag.

01. Efficiënt

Wanneer er een taak voor mij ligt, bedenk ik hoe ik deze taak zo accuraat en snel mogelijk gedaan krijg. Ik denk ‘out of the box’ en maak handig gebruik van de discretionaire ruimte. Zo blijft er meer tijd over voor andere zaken.

02. Toegankelijk

Ik deel op een laagdrempelige manier kennis en geef inzicht over financiën, schulden en financieel gedrag. Hierdoor worden complexe financiële zaken begrijpelijker.

03. Adviserend

Daarna zal ik pas advies geven. Op deze manier kun je zelf een weloverwogen keuze maken. Ik geloof namelijk dat wanneer je zelf de regie neemt, je gemotiveerd bent om over te gaan tot actie.

Hi my name is

Djéranie Rellum

Na 10 jaar te hebben gewerkt als schuldhulpverlener, kwaliteitsmedewerker en projectleider voor verschillende opdrachtgevers, heb ik in 2018 de beslissing genomen om te gaan ondernemen.

Ik heb gezien hoe financieel gedrag invloed heeft op je hele leven. Door het creëren van bewustwording, kun je slim en effectief jouw financiële doelen behalen. Dit kan door in plaats van reactief, pro-actief te werken.

Nu help ik ondernemers aan het begin van hun reis, zodat zij reactief aan de slag gaan met hun financiën. Ik hoop hiermee het aantal aanmeldingen van ondernemers voor schuldhulpverlening, te verminderen.

your finances our business

het leven bestaat uit meer dan alleen geld

Consultancy

Coaching

Accountability partner

Mastermind

Sparringspartner

Finance party

budgetteren

trainingen

workshops

excellence instead of perfection

Mijn Streven

Ik geloof dat door de opzet van de programma’s je focus krijgt. Zo kan je doelgericht te werk gaan. Ik hou van een persoonlijke benadering. Ook na het programma hoor ik graag over voortgang en nieuwe ontwikkelingen.

Laten we samen streven naar excellentie, in plaats van perfectie.

richting

Je kan weer door en jouw plannen tot uitvoering brengen.

bewustwording

Je weet waar je staat en waar je heen wilt. Je kent jezelf weer een stuk beter.

Resultaat

De programma’s zijn gericht op resultaat. Resultaat motiveert, winst voorop!

Ondersteuning

Je krijgt tools mee om je doelen te behalen, afgestemd op jouw persoonlijke programma.

Rellum Company

KvK 72066512
2018-2020

Connect met Djéranie

contact@awellfinanceflow.com